Pilih 3 Strategi dan Pilihan Pantas

strategi

Adakah anda pernah diminta untuk memilih nombor antara satu hingga seribu? Sekiranya ada, maka apakah jawapan anda? Adakah anda tahu jawapan anda layak sebagai Pilihan 3 “Pilihan Pantas”? Sekiranya anda dapat membayangkan seseorang tidak dapat memberikan jawapan, pasti orang itu mungkin memerlukan Strategi Pilih 3!

Banyak laman web State Lottery Pick 3 menawarkan konsep “Quick Pick” atau “Quick Pik” apabila mereka  download mega888 for ios menerangkan cara membeli tiket untuk permainan loteri ini. Salah satu laman web tersebut menulis: “Jika anda tidak dapat memikirkan nomornya, mintalah petugas untuk Memilih Pantas, dan komputer akan menghasilkan nombor untuk anda.”

Pada asasnya, Quick Pick atau Quick Pik adalah nombor yang dihasilkan secara rawak antara 000 dan 999 untuk Loteri Pilihan 3 Harian.

Tampaknya cukup sederhana sehingga seseorang tidak memerlukan Strategi Pilih 3 ketika memilih Pilihan Cepat. Oleh kerana Pilihan Pantas adalah sejumlah 1,000 pilihan yang dihasilkan secara rawak dari 000 hingga 999, ada peluang yang sama bahawa komputer dapat menghasilkan nombor yang sama persis yang dilukis dalam gambar Pilihan 3 terakhir yang diumumkan oleh Loteri Negeri anda sebagai Harian 3 yang menang , Pilih 3, atau Nombor Tunai 3.

Seperti yang ganjil, anda memerlukan Strategi Pilih 3 untuk menangani kejadian ini. Sekiranya anda menyedari ini semasa pembelian, Strategi Pilih 3 anda adalah …. Adakah anda menyimpan tiket ini seperti yang dicetak? Atau, adakah anda mengembalikannya kepada peruncit loteri dan meminta tiket baru dengan nombor yang berbeza? Anda berhak melakukan ini.

Ini bukan satu-satunya keadaan yang mungkin anda mahukan Strategi Pilih 3 ketika membeli Tiket Pantas. Strategi Pilih 3 yang lain adalah persoalan jenis Tiket yang anda mahukan? Adakah anda mahukan “Tiket Lurus”, “Tiket Kotak”, “Tiket Lurus / Kotak” atau “Tiket Kombo”?

Tiket Lurus hanya membayar anda apabila nombor Pilih sesuai dengan nombor pemenang yang diambil mengikut urutan yang tepat. Tiket Kotak membayar anda apabila tiga digit sesuai dengan urutan apa pun. Tiket Straight / Box membayar separuh daripada wang hadiah Straight and Box dengan mencocokkan pesanan yang tepat, atau hanya jumlah hadiah bahagian Box untuk sebarang pesanan. Tiket Combo membayar sejumlah wang wang Straight kepada anda kerana ia merangkumi semua bentuk Straight yang mungkin untuk tiga digit tertentu pada Tiket Pick Quick anda. Jelas, ia lebih mahal daripada tiket lain kerana ini.

Keperluan lain untuk Strategi Pilih 3 melibatkan jenis nombor. Sekiranya anda menerima “triple” seperti “888”, “double” seperti “122” atau single “seperti” 345 “. Nombor Triple Pick 3 hanya boleh dimainkan dengan pilihan Tiket Lurus. Adakah komputer” tahu “ini? Untuk Tiket Kotak, nombor Pick 3 berganda membayar anda dua kali lebih banyak daripada nombor Pick 3 tunggal jika sesuai dengan urutan apa pun.

Jadi, apa yang dimulakan sebagai peluang yang sangat mudah untuk masuk ke dalam permainan dengan meminta peruncit loteri tempatan anda untuk Memilih Pantas atau Pik Pantas, mungkin, tidak semudah itu, dan anda sememangnya memerlukan Strategi Pilih 3 atau Strategi Pilih 3 bahkan sebelum anda pergi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *